Tunnelmalliset illat, kynttilät, ja huumaavat tuoksut. Joulukauden menu on täällä!

  • Milloin: Tiistai 12.11.2024

Välimerellisen syksyn herkut, kuten sienet kruununjalokivenä tryffeli, sekä pehmeän umamin maut saapuvat Gustavon menulle 10.9.

Tuttujen klassikoiden rinnalla pääset maistelemaan vaikutteita keittiöpäällikömme Markuksen monilta reissuilta Italiaan, Espanjaan ja muihin Välimeren rannikon maihin. Pikkujoulukaudella uusina tulokkaina menussa ihastuttavat ballotini jäniksenpaistista; paahdettu herkkutatti, Lardo di Colonnata ja brioche, raikkautta tarjoaa tiikerirapu-carpaccio avokadolla ja mangolla. Vesi herahtaa kielelle myös pääruokien kohdalla - miltä sinulle kuulostaisi Mafaldine-pasta kurpitsa-appelsiinikastikkeessa kera guachialen ja rapean salvian tai turskan seläke paahdetulla valkosipulipyreellä, beluga-linsseillä ja madeira-kastikkeella?!

Ja tottahan pikkujoulu- ja talvimenusta löytyy myös tutut pizzat, ihanat jälkkärit ja monen monta muuta annosta herkkusuille.

Varaahan pöytä heti ja tule herkuttelemaan!