Menu
Pintxos & antipasti
Grillattuja viiriäisenkoipia & herkkutattivaahtoa (G, VL)
10
Iberico-ribsejä, rapeaa inkivääriä ja korianteria (M, G)
11
Oliiviöljyssä haudutettua lohta ja tuorehernemoussea (VL, G)
9
Vasikkaa tonnikalakastikkeessa (L, G)
Vitello tonnato
10
Espanjalaiset rapeaksi paistetut perunat Gustavon tapaan (M, G)
Patatas bravas Gustavon tapaan
9
Härkätartar, luuydintä ja mustaa sinappia (M, G)
12
Mini-hampurilainen Iberico-porsas-slider, 12 kk kypsytettyä manchego-juustoa ja savupaprikamajoneesia (VL)
10
Milanolaisia lihapullia chilipaprikakastikkeessa (VL, G)
9
Ankanmaksamoussea, Pedro Ximénez -sherryä ja pähkinäkrokanttia (VL, G)
12
Limetillä raakakypsennettyä piikkimakrillia ja korianterivaahtoa (VL, G)
Hamachi-ceviche ja korianterivaahtoa
11
Tiikerirapukeksejä, savustettua kermaviiliä ja vesikrassia (VL)
10
Katkarapuja, lohenmätiä, smetanaa ja rapeaa briossia (VL)
11
Savustettuja katkarapuja ja aiolia (M, G)
9
Simpukoita yrttikastikkeessa (M, G)
Vongole salsa verde
10
Bufalamozzarellaa, Marcona-manteleita ja rucolapestoa (VL, G)
9
Savustettua burrataa, Marcona-manteleita ja rucolapestoa (VL, G)
10
Tryffeliburrataa, Marcona-manteleita ja rucolapestoa (VL, G)
12
Pienet paahdetut paprikat (M, G, V)
Pimientos de Padrón
9
Chupadedos-oliiveja (M, G, V)
9
Valkosipulileipää (M, V)
9
Valkosipulileipää ja Milanon salamia (M)
17
OSTEREITA
Gillardeau №3 Fin de claire №3 marinoitua punasipulia, greippigranitaa (M, G), päivän hinta | price of the day
0
Kesäkombot
Maista välimeri - Gustavon keittiömestarin tapaan
Päivän lajitelma pintxoja ja antipasteja kahdelle
41
Un momento — välimerellinen maistelulajitelma
Milanolaisia lihapullia chilipaprikakastikkeessa | Oliiviöljyssä haudutettua lohta ja tuorehernemoussea | Bufalamozzarellaa, espanjalaisia Marcona-manteleita ja rucolapestoa | pienet paahdetut paprikat
35
Quattro opinioni – koko perheen pizzasetti
2x normaali pizza | 2 x lasten pizza sekä lapsille jälkkäripallot Atten jäätelöbaarista
60
Ciao o hau – Gustavo-koira Alban tervehdys karvaisille vieraille
turkulaista hanavettä | ankkatikku
0
Ilmakuivatut kinkut & leikkeleet
“5J” Cinco Jotas Jamón de Ibérico 100% IBÉRICO, 36+ kuukautta (M, G)
30
Jamón de Bellota Reserva 100% IBÉRICO, 30–36 kuukautta (M, G)
28
Culatello di Zibello (M, G), +12 kuukautta / months
18
Jamón Serrano Gran Reserva 100% SERRANO 20–25, kuukautta (M, G)
15
Lomo de Bellota 100% IBÉRICO, Filé, 4 kuukautta (M, G)
13
Chorizo de Bellota 100% IBÉRICO, Salami, 4 kuukautta (M, G)
11
Pääruokia
Manchegolla kuorrutettu romanesco, caponataa ja tomaattivaahtoa (VL, G, saatavilla V)
27
Spaghetti alle vongole (VL)
Väliruokana 21€
29
Rigatoni-pastaa, milanolaisia lihapullia ja chili-paprikastiketta (VL)
Väliruokana 20
28
Äyriäispaella (G, VL)
36
Grillattua Iberico-porsaan karetta, Máhon-juusto -perunagratiinia ja tomaatti-jalapenosalsaa (VL, G)
34
Bistecca alla Fiorentina, Máhon-juusto -perunagratiinia ja tomaatti-jalapenosalsaa (VL, G)
Kahdelle henkilölle, n. 850 g, valmistusaika 1 h
98
Punaiset Pizzat
Gustavon pizzaa saa myös tilattua Woltista.
Diavola (VL)
Tomaattikastike, mozzarella, tulinen nduja-salami calabriasta
19
Margherita (VL)
Tomaattikastike, mozzarella, basilika
15
Parma (VL)
Tomaattikastike, mozzarella, parmankinkku, kirsikkatomaatti, rucola, parmesaani, balsamicosiirappi
21
Caprese (VL)
Tomaattikastike, mozzarella, tuore kirsikkatomaatti, basilika
19
Tonata (VL)
Tomaattikastike, kirsikkatomaatti, rucola, paahtopaisti, friteeratut kaprikset, tonnikalamajoneesi
21
Pan-fried Pugliese (VL)
Tomaattikastike, sardelli, musta kalamata-oliivi, oregano, valkosipuli
19
Valkoiset Pizzat
Gustavon pizzaa saa myös tilattua Woltista.
Carbonara (VL)
Mozzarella, guanciale, keltuainen, Pecorino romano, mustapippuri
20
Iberico (VL)
Pinaatti-parmersaanikreemi, chorizo Iberico, mozzarella, burrata, pinjansiemen
21
Mortadella (VL)
Mozzarella, mortadella, tryffeli-ricotta, pistaasi
21
Salmon (VL)
Mozzarella, parsa, föglön kylmäsavustettu lohi, sitruuna -crème fraîche, kirsikkatomaatti, sitruunankuori
21
Garden (VL)
Mozzarella, avokado, kuivattu kirsikkatomaatti, kuivattu karpalo, paahdettu saksanpähkinä, feta, hunaja
19
Ercolano (VL)
Mozzarella, taleggio, scapece-kesäkurpitsa, kirsikkatomaatti, bufalamozzarella, anjovis
20
Jälkiruokia
Rikkaat ritarit, mansikkaa ja vaniljajäätelöä (VL)
12
Tonkapavulla maustettu crème brûlée ja inkiväärisorbettia (VL, G)
12
Suklaamoussea, Marcona-mantelicrumblea ja vadelmasorbettia (VL, G)
12
Juustolajitelma ja kvitten-hilloketta (VL, G)
16
Pala juustoa ja kvitten-hilloketta (VL, G)
7
Atten jäätelöbaari
Vaniljajäätelö, suklaajäätelö, inkiväärisorbetti, vadelmasorbetti
5