VÄLIMERELLINEN RAVINTOLA

Ravintola

Gustavo tarjoaa välimerellisen keittiön herkkuja sekä mielenkiintoisia viinejä Turun jokirannassa. Meille voit piipahtaa myös pizzalle, viinille, kahville tai nautiskelemaan pikkusuolaista. Illalliselle suosittelemme pöytävarausta. Tervetuloa!

Varaa pöytä

Linnankatu 1, 20100 Turku, 046 922 2488

catering

Gustavo catering tuo välimerellisen keittiön herkut sinne missä sinä olet.

catering

RUOKA

Yksinkertaisesti herkullista

Gustavon pöydät notkuvat välimerellisistä herkuista, jotka valmistamme taidolla kauden parhaista raaka-aineista. Perustajien intohimo välimeren keittiöön ja alueen viineihin näkyy ja maistuu ateriallasi.

Menun lisäksi tarjoamme viikoittain vaihtuvia kausiluontoisia herkkuja välimeren keittiöstä.

Katso ruokalista

Pizza

Käsityötä parhaimmillaan

Gustavossa pizza valmistuu perinteisin napolilaisin menetelmin – kaikki lähtee taikinasta. Rauhassa kohonnut taikina tekee pizzapohjastamme maukkaan. Pizza muotoillaan taiten, jolloin siihen muodostuu ilmavat kohoreunat ("cornicione"). Täytteinä käytämme laadukkaita raaka-aineita aina erityisistä jauhoista lähtien. Gustavossa jokainen pizza on käsityön taidonnäyte.

HUOM! Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ravintolasalimme on suljettu, mutta voit tilata pizzan lounaalla tai illalla takeawayna tai Wolt -kuljetuksella Turun seudulla.

Juoma

Viinejä kaikille aisteille

Oikein valittu viini viimeistelee välimerellisen aterian. Kellarimme kätköistä löytyykin Turun kiinnostavin valikoima Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa. Olemme pyrkineet yhdistämään sekä tuntemattomampia pieniä tuottajia että klassikoita ja kulttituottajia.

Täysin uudistunut Winemaker's kabinettimme tarjoaa upeat puitteet wine tasting -iltaan. Somelierimme Sonja suunnittelee ja toteutaa tastingin toiveidesi mukaisesti.

Katso viinilista

Gustavo Catering

Keittiömme siellä missä sinäkin

Gustavo ei ole ainoastaan ravintola vaan se on makumatka välimerelliseen keittiön, jonka loihdimme mihin tahansa - vaikka sinun kotiisi.

Voit herkutella ystäväporukalla tai juhlistaa merkkipäivääsi Gustavon tapaan.

Tutustu

MAKUMATKAN VÄLIMERELLISEEN KEITTIÖÖN SINULLE LOIHTIVAT

Henkilökunta

Markus

Gustavoa luotsaa sen keittiömestari ja omistaja Markus Rautala. Moninaisten matkojen ja perheeksi kutsuttujen ystävien vaikutuksesta välimerellinen ruoka, juoma ja kulttuuri on tehnyt pesän Markuksen sydämeen. Lopulta intohimo välimerelliseen keittiöön kiteytyi ideaksi – siitä syntyi Gustavo.

Sonja

Jokainen hetki, ateria tai lasillinen voi olla elämys ja matka. Gustavon salin puolella asiakkaiden välimerellistä makumatkaa luotsaa Sonja Ivanoff. Aina aurinkoisen Sonjan sydän sykkii lämpimälle ja asiantuntevalle asiakaspalvelulle. Hänelle parasta palautetta onnistumisesta ovat asiakkaiden iloiset kasvot, jotka kertovat makunautinnosta ja uudesta kokemuksesta viinin ja ruoan parissa.

Carlos

Mestarina Gustavon pizzakeittiössä häärii Carlos Granati. Hänen rakkautensa pizzaan ja välimerelliseen keittiöön juontaa italialaisista sukujuurista. Hänen filosofiansa mukaan, pizza on jatkuvassa muutoksessa, mutta uudistukset ja kokeilut tehdään napolilaisia perinteitä kunnioittaen. Carloksen suosikki on Pizza Margarita – siitä kaikki on saanut alkunsa.

Makumatkassa mukana

Palvelut

Gustavosta on moneksi

Gustavo on paljon muutakin kuin välimerellinen ravintola. Tilamme tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisille tilaisuuksille. Voit kutsua Gustavon myös omaan kotiisi tai ilahduttaa ystävää Gustavon lahjakortilla.

Gustavo palvelee kuten haluat

Gustavo kuten haluat

Wine tasting -illat

Tutustu Turun kiinnostavimpaan viinivalikoimaan Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa – uutta ja vanhaa. Järjestämme 8-12 hlön teema-tastingeja ympäri vuoden sekä toteutamme toiveiden mukaan ryhmille räätälöityjä wine tasting-paketteja syyskuussa 2017 uudistuneessa Winemaker's kabinetissamme. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten ideoidaan yhdessä teille sopiva tilaisuus!

Kokoukset ja juhlat

Gustavon tilat taipuvat moneen tarpeeseen. Kolme 8-14 henkilön kabinettia sekä 36 paikkainen pääsali mahdollistavat joustavasti niin johtoryhmän kokousten, rentojen asiakastilaisuuksien, tiimin kehityspäivän kuin yksityisjuhlienkin järjestämisen Gustavossa. Tilaisuuksien osalta aukioloaikamme ovat joustavat. Tarvittaessa hankimme paikalle esitystekniikan, jotta saat viestisi perille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ilahduta lahjakortilla

Lahjakortti on mukava tapa yllättää ja ihastuttaa lahjansaaja. Gustavon lahjakortin voit valita haluamallesi summalle (vähintään 20€). Lahjakorttimme on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai piipahda noutamassa sen suoraan Gustavosta!

Osta lahjakortti

Catering

Gustavo ei ole ainoastaan ravintola vaan se on makumatka välimerelliseen keittiön, jonka loihdimme mihin tahansa - vaikka sinun kotiisi. Voit herkutella ystäväporukalla tai juhlistaa merkkipäivääsi Gustavon tapaan.

Tutustu

Ajankohtaista

Illalliskattausten lisäksi meillä tapahtuu myös paljon muuta hyvän ruoan ja juoman ympärillä. Alta löydät tietoja tulevista erikoisilloista, tapahtumista ja tilaisuuksista. Haluatko pysyä vaivatta ajan tasalla? Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Gustavossa nyt

ti 19.5.- ke 20.5. lounaslista

Tämän viikon lounaslistaa laatiessa kokilla on ollut kevät ja kasvikset mielessä – mukana keveyttä ja klassikoita:

  • Bolognese Arthuri Pellegrinon tapaan ja pennepastaa, 11,50€
  • Paahdettua paprikaa, herneitä pestossa ja pennepastaa, 11,50€
  • Maalaissalaattia ja savupaprikamajoneesi, 11,50€
  • Herkkusienikeitto, 9,00€

Voit myös tilata minkä tahansa annoksen lastenkoossa hintaan 6,50€/annos. Ja jokaiseen annokseen laitamme tietysti mukaan tänään leivottua talon foccaccialeipää 😋

Lounasjälkkärinä italialainen Manteli-franghipane ja raparperia 6,00 €.

HUOM! Tällä viikolla poikkeuksellisesti lounas tarjolla ainoastaan ti 19.5. ja ke 20.5.

Näin Gustavon lounaskuljetus toimii:

Meillä on #fightbackcovid19 -asennetta! Niinpä tarjoamme nyt myös lounasannoksia ja perjantaisin pizzat takeawayna, omana kotiin kuljetuksena tai Woltin kautta.

Oma kotiinkuljetuksemme toimii näin:

  • Kuljetamme kotiin päivän lounaan kahdessa kierroksessa: klo 11 ja 13
  • Lounasannos kotiin kuljetettuna 11,50€, lasten annos 6,50€ (toimitus sisältyy hintaan)
  • Lounaspizza kotiin kuljetettuna 14€ (toimitus sisältyy hintaan)
  • Kuljetukset tehdään n. 5 km säteellä Turun keskustan alueella (viimeiseen kierrokseen mahdollista lisätä myös pidempi kuljetussäde)
  • Tilaukset puhelimitse (soitto/SMS) 046 9222 488 tai info@gustavo.fi
  • Maksu: kortti/käteinen/lounassetelit kuljetuksen yhteydessä

STAY SAFE, TAKE CARE OF EACH OTHER <3

Gustavon Support Your Local -lahjakortti

Koronavirus koskettaa konkreettisesti kaikkia. Palveluyritykset, erityisesti ravintolat ja meidän henkilökunta kärsivät dramaattisesti asiakaskadosta. Me emme luovuta!

Voit nyt tukea meitä ostamalla Gustavon Support Your Local -lahjakortin. Lahjakortin voit käyttää sinulle parhaimpana ajankohtana huomenna, ensi viikolla tai vaikka ensi syksynä.

Ostamalla lahjakortin autat meitä tiukassa paikassa säilyttämään tunnelmallisen ravintolamme Aurajokirannassa ja työllistämään ihanan henkilökuntamme myös jatkossa.

Hanki lahjakortti verkossa: https://lahjakortti.gustavo.fi/

Myöhemmin tulemme tarjoamaan lahjakortin ostaneille juhlat kiitoksena. Uskomme, että pian koittaa se päivä, jolloin voimme taas kokoontua ja juhlia yhdessä Gustavon neljävuotista taivalta! Silloin luvassa on iloa, kuplia, musiikkia ja välimerellistä pikkunaposteltavaa yhdessä ❤️

29.3. Koronavirus – nostimme hygieniatasoa entisestään, suljimme salin

Arvoisat asiakkaat, huomioimme koronavirusepidemian leviämisen ja olemme nostaneet jo ennestään vaatimuksia korkeampaa hygienia tasoamme entisestään. Henkilöstömme on ohjeistettu THL:n ohjeistusten mukaisesti ja seuraamme tilannetta jatkuvasti.
Olemme laajentaneet pizzan saatavuuden myös lounaalle sekä lisänneet a’la carten valikoimaamme Woltissa. Voit siis nyt tilata kotiin pizzojen lisäksi pintxot, pastat ja muut Gustavon herkut! Katso uudistunut ruokalista täältä.

Yhteystiedot

Tule herkuttelemaan

Lounasannokset & pizzat takeawayna & toimituksena:
ti-pe 11-15

Pizzat ja a'la carte takeawayna & toimituksena:
ti-to 17-21
pe 16-22
la 15-22
su 14-20

Tilaa takeaway suoraan ravintolasta ja kotiinkuljetus Woltista tai voit tilata lounaan Gustavon omalla kuljetuksella päivittäin klo 11 & 13 (tilaukset edellisenä iltana klo 22 mennessä).

Ota yhteyttä:
046 922 2488
info@gustavo.fi
Linnankatu 1, 20100 Turku

Varaa pöytä

Yli 6 hengen varaukset ja tiedustelut otamme vastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Seuraa ja osallistu keskusteluun: