Gustavo Catering vie tilaisuuteesi osallistujat makumatkalle välimerelliseen keittiöön. Makustele Italiaa, Espanjaa, Ranskan Rivieraa tai vaikkapa Levantin alueen herkkuja yrityskumppaneiden kesken, ystäväporukalla tai juhlista merkkipäivääsi; me autamme tekemään tilaisuudestasi ikimuistoisen.

Gustavo Catering

Tuo välimerelliset herkut luoksesi

Turkulaisille herkkusuille tuttu Ravintola Gustavo on syntynyt intohimosta välimerelliseen keittiöön, viineihin ja kulttuuriin. Samassa keittiössä Linnankadulla taiomme nyt myös Gustavon Cateringin herkut monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin:

 • Yritystilaisuudet ja -illalliset
 • Kokoukset
 • Karonkat
 • Merkkipäivät
 • Perhejuhlat
 • Illalliset ystävien kesken

Rautaisella ammattitaidolla hoidamme tilaisuuksien ruoat, juomat ja tarjoilun kymmenestä hengestä aina satoihin vieraisiin.

Katso menu esimerkkejä

Gustavo Catering

Tuo välimerelliset herkut luoksesi

Turkulaisille herkkusuille tuttu Ravintola Gustavo on syntynyt intohimosta välimerelliseen keittiöön, viineihin ja kulttuuriin. Samassa keittiössä Linnankadulla taiomme nyt myös Gustavon Cateringin herkut monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin:

 • Yritystilaisuudet ja -illalliset
 • Kokoukset
 • Karonkat
 • Merkkipäivät
 • Perhejuhlat
 • Illalliset ystävien kesken

Rautaisella ammattitaidolla hoidamme tilaisuuksien ruoat, juomat ja tarjoilun kymmenestä hengestä aina satoihin vieraisiin.

Kokki kotiin

Tuomme kirjaimellisesti kokin kotiisi tai muuhun toivomaasi illallispaikkaan. Hemmottele puolisoa, tarjoa ystävillesi ikimuistoinen ilta tai tee perhejuhlien järjestäminen helpoksi. Suunnittelemme illallisen toiveidesi mukaan. Hoidamme kaiken ostoksista ja esivalmisteluista, herkulliseen illalliseen ja vieläpä korjaamme jäljet mennessämme niin, että keittiösi on puhtaampi kuin saapuessamme. Eikä se ole sen kalliimpaa kuin juhlava ravintolaillallinen, usko pois.

Viininmaistelu

Tutustu Turun kiinnostavimpaan viinivalikoimaan Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa – uutta ja vanhaa. Järjestämme teema-tastingeja ympäri vuoden sekä toteutamme toiveiden mukaan ryhmille räätälöityjä wine tasting -paketteja Ravintola Gustavon tunnelmallisessa Winemaker’s kabinetissa tai muussa haluamassasi paikassa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten ideoidaan yhdessä teille sopiva tilaisuus!

Muut palvelumme

Hoidamme kaiken puolestasi

Tila täynnä tunnelmaa
Ravintola Gustavon tilat Linnankatu 1:ssä taipuvat moneen tarpeeseen. Kolme 8-16 henkilön kabinettia sekä 36 paikkainen pääsali mahdollistavat joustavasti niin johtoryhmän kokousten, rentojen asiakastilaisuuksien, tiimin kehityspäivän kuin yksityisjuhlienkin järjestämisen.

Ei ainoastaan ruoka, vaan myös juoma
Ravintola Gustavon sommelier auttaa valitsemaan juuri oikeat, tunnelmaan ja ruokaan, sopivat juomat menunne kaveriksi. Riippuen valitsemanne juhla- tai tapahtumatilan alkoholioikeuksista, autamme myös juomien hankinnassa tai voit ostaa Gustavon kellarin antimia, jotka olemme hankkineet tarkoin valituilta viinitiloilta Italiasta ja Espanjasta.

Kipot, kupot, kulhot ja koristeet
Kauttamme saat tapahtumasi henkeen sopivan kattauksen, astiaston ja koristeet. Kerro rohkeasti oma visioisi niin rakennetaan yhdessä tilaisuudestasi vielä parempi kuin olit ajatellutkaan.

Sujuva tarjoilu tuo ripauksen luksusta
Catering -palveluumme sisältyy aina kokki, joka viimeistelee herkut paikan päällä. Osaavat tarjoilijamme sekä taitava sommelierimme Sonja taasen tuovat tilaisuuteesi ripauksen luksusta, eikä sinun tarvitse huolehtia tarjoilun sujuvuudesta itse.

Älä tuskaile tekniikan kanssa
Kumppanimme Rajupaja Oy:n kautta saat vaivatta hankittua valitsemaanne tilaan sopivan äänentoisto- ja esitystekniikan. Kerro rohkeasti, jos voimme olla myös tässä avuksi.

Ei juhlaa ilman bändiä tai viihdettä!
Kerro rohkeasti, jos kaipaat tilaisuuteesi viihdettä, musiikkia tai taidetta. Tapahtumakumppanimme Uprising Oy:n osaavissa käsissä syntyy ikimuistoinen viihdeohjelma tilaisuuteesi.

Markus

Mies välimerellisten makujen takana

Gustavoa luotsaa sen omistaja Markus Rautala. Moninaisten matkojen ja ”La’ Famiglia” perheeksikin kutsuttujen ystävien vaikutuksesta välimerellinen ruoka, juoma ja kulttuuri on tehnyt pesän Markuksen sydämeen. Lopulta intohimo välimerelliseen keittiöön kiteytyi ideaksi – siitä syntyi Gustavo.

Referenssit

Olemme olleet luomassa lukemattomia onnistuneita tilaisuuksia

70 henkilön asiakastilaisuus:
”Asuntojen ennakkomyyntitilaisuudet ovat meille erityisen tärkeitä. Turun jokirannan tilaisuudesta erityisen onnistuneen tekivät Markus ja Gustavon suussa sulavat pikkuherkut”, Jukka Aaltonen, toimitusjohtaja, Jatke-konserni

70 henkilön avajaiset:
”Pop Å:n showroomin avajaiset onnistuivat aivan nappiin! Gustavon tarjoiluja kehuttiin moneen kertaan jälkikäteen”, Tanja Kiviniemi, Showroom Manager, Pop Å

200 henkilön yritystilaisuus:
”Perinteisen konepajamiljöön muuntaminen 100-vuotisjuhlatilaksi ei olisi onnistunut ilman ammattilaisia. Markus Gustavosta teki hienon työn ja onnistui loihtimaan tilaan sekä tunnelmaan täydellisesti sopivat tarjoilut, kattauksineen ja astiastoineen. Kaikki hoitui vaivatta ja ammattitaidolla”, Anne Nurminen, hallituksen puheenjohtaja, Hellmanin konepaja Oy

8 henkilön illallinen kotona
”Suomi 100 itsenäisyyspäivän illallisemme kotona ystävien kesken oli ikimuistoinen. Mukavan tunnelman täydensivät Markuksen suussa sulavat ruoat ja ammattitaidolla valitut viinit. Kiitos Gustavo!”

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Suunnitellaan sinulle yhdessä ikimuistoinen tilaisuus, jota siivittää makumatka välimerellisen keittiön antimiin. Ota yhteyttä:Kiireisissä tarpeissa, voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse 046 9222488 Ravintola Gustavon aukioloaikoina. Tunnetko jo välimerellisen Ravintola Gustavon? Tutustu tästä